x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Música

Enrique Iglesias amplia fronteres

El cantant ha fet tres versions diferents de la mateixa cançó
Enrique Iglesias

Enrique Iglesias amplia fronteres

La nova cançó d'Enrique Iglesias

Actualitzada 21/09/2018 a les 16:58
"Nos fuimos lejos" és el títol de l’última cançó d’Enrique Iglesias. El senzill, que es va presentar el mes d’abril passat, compta amb la col·laboració dels artistes cubans Descember Bueno –amb qui ja havia treballat a Bailando i en tres ocasions més– i el Micha. Però tal com diu la cançó, els artistes volien arribar més lluny, tot i que a YouTube el videoclip ja compta amb més de 45 milions de reproduccions.
Poc després de l’estrena de Nos fuimos lejos, Iglesias i Bueno van decidir canviar l’estil de la cançó i comptar amb l’orquestra cubana de “David Calzado y su Charanga Habanera” per fer una versió tropical del hit.

Fa uns mesos els artistes presentaven una nova incorporació a la cançó: la cantant i presentadora de televisió de Romania, Alexandra Irina Măruță, més coneguda al seu país com a Andra. L’objectiu d’aquest nou fitxatge va ser versionar certes parts del tema al romanès per arribar a un nou públic. El videoclip es va rodar de nou a Las Vegas, com l’original. A la direcció d’aquest, a part del cubà Pedro Vázquez, s’hi va sumar el director Alex Ceausu. El clip suma 20 milions de visites.
I pel que sembla, els artistes estan disposats a seguir apropant el senzill a més països perquè acaben de presentar una nova versió a l’àrab. Hatim Ammor i RedOne, dos artistes marroquins han estat els encarregats d’animar la cançó en el seu idioma. En menys d’una setmana el vídeo ja té 5 milions de visualitzacions.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts