Televisió

Totes les novetats de l'edició 'OT 2018'

No hi seran ni "los Javis" ni Mònica Naranjo

Totes les novetats de l'edició 'OT 2018'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dilluns torna a engegar motors un del programes televisius més esperats de la graella: Operación Triunfo. No ha passat ni un any de l’anterior edició però l’equip de Gestmusic ja té seleccionats els 18 finalistes que podran ser concursants d’OT 2018, fet que es decidirà a l’anomenada gala 0. La trobada es torna a celebrar el tercer dilluns de setembre, tal com va succeir l’any passat. Noemí Galera repetirà com a directora de l’Acadèmia i el presentador tornarà a ser Roberto Leal. També hi haurà un canal 24 hores perquè tots els fanàtics puguin seguir el dia a dia dels nous participants.

Entre les novetats més importants d’aquesta edició destaca l’absència de Los Javis. Els professors d’interpretació, que van establir un vincle molt personal amb la majoria de concursants, no hi participaran per motius laborals. El lloc l’ocuparà Itziar Castro, actriu catalana coneguda per aparèixer a la sèrie Vis a vis, que va estar nominada als premis Goya de l’any passat com a millor actriu revelació per la pel·lícula Pieles, d’Eduardo Casanova.

La cantant Mónica Naranjo tampoc hi serà aquesta edició. L’artista va ser jurat a OT 2017 i va rebre moltes crítiques per la duresa de les opinions. Es desconeix qui la substituirà però tot apunta que serà una cara coneguda com David Bustamante, Ruth Lorenzo o Alaska.

Tampoc hi serà Xavi Mir, realitzador del 24 hores que es va convertir en protagonista gràcies a les aportacions a les xarxes socials.

L’última novetat és la renovació de les instal·lacions de l’Acadèmia. Tot i que es mantindrà la distribució, els operaris han canviat els lavabos, una de les queixes més freqüents a l’edició de l’any passat, i han millorat diversos aspectes tenint en compte les necessitats del curs anterior.

Ja només queda esperar uns dies per saber la màxima intriga: qui són els 16 concursants de la nova edició i si podran repetir l’èxit que ha tingut OT 2017.

tracking