EN COMÚ

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns, en imatges

Nits del món a Escaldes-EngordanyTwitter Comú Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Bih splash party'.Desenes d’infants van gaudir d’una tarda al parc aquàtic del Pas de la Casa amb més d’una vintena de jocs, com la piscina amb ànecs de goma, els arcs refrescants o els inflables.Comú Encamp.

Concert jove.Les promeses del país que van participar en el Talentejant escènic 2018 van tocar a la plaça Coprínceps. Una actuació per celebrar el dia Internacional de la Joventut i donar-se a conèixer.Comú Escaldes-Engordany.

Concert de Melicotó. La jove parella de germans va sorprendre el seu públic, un cop més, amb una simple guitarra i un parell de veus espectaculars. Comú La Massana - Edu Comellas.

Benedicció del bestiar.Més d’un centenar de persones es van reunir a la Rabassa d’Ordino. Els ordinencs, i també alguns massanencs, van gaudir de la carn a la brasa, de les vaques i de l’aire pur.Comú Ordino.

Nits del món. El públic assistent a la plaça Coprínceps va viure una nit de festa al so del séga i maloya, un viatge musical de la mà de Julien Babou per commemorar l’agermanament amb l’Étang-Salé.Comú Escaldes-Engordany.

tracking