x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Música

Torna el furor per les Spice Girls

Una exposició recull més de 300 accessoris i més de 7.000 objectes de "merchandising"
La trobada també compta amb més de 50 nines del mític grup

Torna el furor per les Spice Girls

La trobada també compta amb més de 50 nines del mític grup

Actualitzada 27/07/2018 a les 17:33
Van ser una revolució durant els anys 90 pel que fa a les bandes de música femenines i avui en dia el seu nom encara ressona amb força. Les Spice Girls tornen a ser notícia. Aprofitant diversos rumors sobre una possible retrobada als escenaris, el Business Design Center de Londres ha presentat l’exposició Spice up, que es pot visitar fins al 20 d’agost i és la més gran sobre les intèrprets de Wannabe.
Alan Smith-Allison, un col·leccionista escocès de 37 anys, ha cedit el material que ha recopilat durant anys sobre les Spice Girls per poder dur a terme aquesta escenografia. Assegura que porta recollint objectes des dels 15 anys i que van ser un gran suport durant l’adolescència. “Ser gai als noranta i en una ciutat petita no era gens fàcil. Per això el missatge que transmetien de, ‘sigues tu mateix’, em va inspirar i em va ajudar molt”, explica.

Des d’aleshores, ha guardat més de 300 objectes entre vestits, sabates i accessoris, així com quasi 7.000 objectes de marxandatge, entre els quals destaquen una àmplia varietat de bosses de patates amb la cara de les integrants de la mítica banda. A l’exposició també es poden veure unes cinquanta nines de les Spice Girls, així com paraigües o motxilles. Aquesta afició ha suposat per a Smith-Allison un cost d’uns 112.500 euros, xifra que prefereix veure com una “inversió”. L’escocès també explica que l’escenografia compta amb la col·laboració de cinc col·leccionistes més de diverses parts del món.
A l’exposició també es projecten tres vegades al dia les actuacions més conegudes i el documental Spice World, que es va rodar l’any 1997 i mostra la vida de les Spice Girls en un dels moments més àlgids de la carrera musical.

Del 24 d’agost al 4 de setembre, la trobada es traslladarà a Manchester. L’objectiu de Smith-Allison és exhibir la col·lecció per tot Europa, Amèrica i Àsia, partint des d’Anglaterra, procedència del mític grup femení.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts