CINEMA

Dani Rovira fa el salt a Hollywood

Lactor espanyol ha estat fitxat per Disney per a un paper, encara sense especificar, en la nova aposta cinematogràfica de l’estudi més famós de dibuixos animats: 'Jungle Cruise'

'Jungle Cruise' s'estrenarà la tardor del 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor espanyol Dani Rovira, conegut per la seva interpretació a Ocho apellidos vascos, ha estat fitxat per Disney per a un paper, encara sense especificar, en la nova aposta cinematogràfica de l’estudi més famós de dibuixos animats: Jungle Cruise. Una pel·lícula que es basarà en una de les atraccions més conegudes de Disney World, on el públic s’embarca en un recorregut guiat a través de diferents rius del món. Rovira, doncs, s’estrenarà en la indústria cinematogràfica de Hollywood, després d’haver aconseguit un Goya l’any 2015 a millor actor revelació per representar Rafa, un dels protagonistes de Ocho apellidos vascos, un film que no només es va donar a conèixer a Espanya i als seus països veïns, sinó que també va tenir un gran èxit a nivell internacional.

L’actor compartirà aquesta nova i il·lusionant aventura amb la mexicana Verónica Falcón i el britànic Andy Nyman, que són els últims noms que s’han sumat al repartiment de la pel·lícula. Jungle Cruise estarà protagonitzada per Dwayne The Rock Johnson i Emily Blunt, i dirigida per l’espanyol Jaume Collet-Serra. La història d’aquest film es desenvolupa al començament del segle XX en plena selva amazònica i compta també amb Edgar Ramírez, Jack Whitehall i Quim Gutiér­rez, confirmat com un dels personatges dolents de la pel·lícula. Michael Green és l’autor final del guió, al qual van contribuir també J. D. Payne i Patrick McKay. La intenció de l’estudi Disney és que la pel·lícula sigui el punt de partida d’una possible nova saga cinematogràfica a l’estil de Pirates del Carib.

El llançament de Jungle Cruise està previst per a la tardor del 2019. Però Dani Rovira no només participarà en aquest rodatge, sinó que altres produccions en què apareix Rovira estan a punt d’estrenar-se, com és el cas de Superlópez (23 de novembre) i Miamor perdido (14 de desembre), per la qual cosa l’actor, humorista i monologuista té un any intens per davant.

tracking