x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Televisió - 7 DIES

M'agradaria imitar Mick Jagger o Guns N'Roses

Carlos Baute. El cantant veneçolà més carismàtic s’estrena com a imitador d’artistes a la setena temporada del concurs ‘Tu cara me suena’ (Antena 3)
Carlos Baute

Carlos Baute

Carlos Baute

Actualitzada 05/09/2018 a les 10:01
Què l’ha fet ser concursant de ‘Tu cara me suena’?
D’ençà que va començar el programa m’han estat trucant però no em veia capaç perquè mai he imitat artistes. Però quan vaig fer de Celia Cruz com a convidat a una de les gales m’ho vaig passar tan bé que em va picar el cuquet i els vaig dir que hi volia participar encantat.


A quin personatge li agradaria imitar?

M’agrada molt Chris Martin, de Coldplay, però m’he de posar d’acord amb el programa per saber quins artistes estan lliures. També m’encantaria fer de Mick Jagger, Guns n’Roses o Luis Miguel. És qüestió de provar. Com a dona vull fer de Raffaella Carra perquè em diverteix molt.

Prefereix un artista que destaqui per cantar o un que ho faci per ser divertit?
M’agradaria fer personatges que tinguin les dues coses per poder mostrar la part vocal, la divertida i la del ball, com Justin Timberlake.


Tem que el polsador li doni un personatge complicat?

I tant! Pero serà un repte. He de passar-ho bé i divertir-me. Al cap i a la fi es tracta d’això.

Es veu guanyador?
No ho sé. Una de les concursants és Soraya, a qui vaig conèixer al programa ¡A bailar!, on jo feia de jurat. És una dona amb molta disciplina, molt competent. No em veig al seu nivell. Pot ser una futura guanyadora. No l’he vist imitant però estic segur que farà parlar.


Està a punt de treure disc nou. Com ho compaginarà?

És complicat perquè feia cinc anys que esperava aquest moment i volia que fos al setembre o l’octubre. He de fer la promoció a Llatinoamèrica (Mèxic, Xile, Argentina...) i a Espanya. Imagina’t la bogeria si coincideix amb Tu cara me suena! Vull tenir temps per preparar-me bé els personatges i donar-li prioritat els primers mesos per agafar la dinàmica de treball. Ja he avisat la meva dona i la família que no esperin veure’m durant uns mesos [riu].

Quins altres projectes té?
Treure el disc serà el més complicat i quan acabi amb la promoció començaré a preparar la gira per a l’any vinent. Ara només estic fent uns 15 concerts perquè no tinc més temps però l’any que ve serà molt fort i s’ha de preparar tot bé.

 
  • #1 'Tu cara me suena'
    (30/07/18 15:28)

    Aquesta és l'hegemonia cultural del culte al líder, basada en la televisió i el èxit individual, consistent en acumular diners i fama.

    Respondre
1
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts