Tractament dels fils tensors reabsorbibles

L’efecte o el resultat final no serà immediat, sinó que serà progressiu i com a màxim als tres mesos de realitzar el tractament

Tractament dels fils tensors reabsorbibles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els fils monofilament milloren molt la qualitat de la pell. Els inserim habitualment entrecreuant-los entre si formant una xarxa. Quan es comencen a reabsorbir, cap als tres mesos de la seva implantació, creen col·lagen propi en el lloc que ocupava el fil, així que al final de la seva reabsorció, cap als deu mesos, quedarà una xarxa de línies de col·lagen que ajudarà a sustentar els teixits despenjats. L’efecte o el resultat final no serà immediat, sinó que serà progressiu i com a màxim als tres mesos de realitzar el tractament.

Els fils espiculats o amb cons els inserim seguint la línia de màxim despenjament o caiguda, tant a la cara com al coll.

Amb aquests fils podem realitzar en l’àmbit facial una elevació de la cua de la cella, el reposicionament de la zona malar, fet que ens permetrà augmentar el pòmul i ens disminuirà els solcs nasogenians, el reposicionament de la zona de la mandíbula inferior i aconseguir una disminució de les arrugues i la flacciditat del coll. En l’àmbit corporal tractem la flacciditat de la zona abdominal, de la part interna de les cuixes i dels braços, i les natges.

El tractament està indicat sobretot en pacients de 35 a 55 anys que tenen un despenjament lleu o moderat, o a totes les edats si no es vol realitzar un lífting quirúrgic. És mínimament invasiu i es realitza amb anestèsia local en crema o injectant un punt d’anestèsia en els punts d’entrada en els fils espiculats. L’efecte secundari més important que ens poden provocar és l’aparició d’un hematoma, que es reabsorbirà en uns quinze dies habitualment.

El nombre de fils es pot anar augmentant progressivament, al cap de tres, quatre, sis o vuit mesos, aconseguint reforçar el resultat.

Els fils no donen volum, per la qual cosa es una tècnica que es complementa molt bé amb altres tècniques de medicina estètica que ens ajuden a reposar volums a les zones en les quals s’ha perdut greix o os.

tracking