TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Els fils tensors reabsorbibles

Els resultats es poden veure a les tres setmanes

Els fils tensors reabsorbibles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els fils de polidioxanona són en aquest moment un tractament molt requerit en medicina estètica.

Amb el pas del temps, perdem volum ossi dels pòmuls, hi ha una disminució del to muscular i la pell es torna més flàccida. A tot això s’hi afegeix la força de la gravetat, fet que provoca un despenjament de les estructures musculars, adiposes i cutànies de la cara, sobretot del terç mitjà i inferior. Aquesta caiguda de les estructures facials empitjora l’estètica i l’expressivitat, podent donar un aspecte trist, seriós o enfadat i, sobretot, més envellit.

Els pacients que acudeixen a les nostres consultes demanen solucions no quirúrgiques a aquest problema i avui els podem oferir els fils tensors o de dermosustentació reabsorbibles, que ens ajuden a aconseguir cert reposicionament i rejoveniment de les estructures facials. Els fils tensors no poden detenir el procés de l’envelliment, però sí que poden millorar els símptomes. Estan fets de polidioxanona (PDO), un material reabsorbible que també s’utilitza en cirurgies cardíaques, per la qual cosa són molt segurs d’utilitzar. Els fils s’implementen amb agulles guia o cànules de diferents gruixos, sense ancoratges ni sutures, i poden ser d’un sol filament o monofilaments, multifilament o amb espícules o cons en el mateix fil.

Els monofilaments poden ser simples o espiculats, que són els que porten unes espines o cons, com les que sortirien de la tija d’una rosa, que els permet ancorar-se molt millor als teixits i tenir un efecte tensor molt més intens.

Els diferents laboratoris que fabriquen els fils espiculats han anat provant diverses direccions i diferents formes de les espícules, així com que aquestes estiguin en un pla o siguin tridimensionals respecte al fil, millorant els resultats des que els vam començar a utilitzar.

Els resultats depenen de la idiosincràsia de la pell del pacient, però es poden veure inmediatament i millor a les 3 setmanes, estant al màxim als 3 mesos del tractament, i els seus efectes duren entre 12 i 18 mesos.

tracking