EN COMÚ

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns, en imatges

La setmana en imatgesCOMÚ ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Setmana del medi ambient.Els infants de 5 a 8 anys van participar en tallers de jardineria i van aprendre que a Escaldes ja no s’utilitzen productes químics ni pesticides a les zones verdes comunals.Comú Escaldes-Engordany.

Festival de fi de curs. La sala d’actes de la Valireta es va omplir per acollir el festival de fi de curs de les escoles de música, en què els alumnes van interpretar cançons amb el piano, el violí o la guitarra.Comú Encamp.

Fomentant la lectura. Les biblioteques d’Encamp i del Pas de la Casa van acollir dues noves sessions de contacontes per al públic infantil: La cigala i la formiga i L’ovelleta que va venir a sopar.Comú Encamp.

Recaptació de 'L'escapada'. El grup de teatre Una altra generació va entregar un xec de 317 d’euros a la presidenta d’Autea, Inés Martí, per a projectes de conscienciació.Comú Sant Julià de Lòria.

'De copes al centre històric'. Més d’una vintena d’establiments van oferir descomptes i es van organitzar fins a catorze activitats a l’aire lliure.Comú Andora la Vella.

tracking