x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
música

Youtube es llança al 'streaming'

Serà un servei que tindrà dues modalitats: una totalment gratuïta, això sí, amb anuncis; i la modalitat prèmium, de pagament, que costarà 9,99 dòlars mensuals
La plataforma s'anomena Youtube Music

Youtube es llança al 'streaming'

La plataforma s'anomena Youtube Music

Actualitzada 17/05/2018 a les 20:42
YouTube fa uns quants mesos que treballa en una versió amb l’objectiu de convertir-se en la principal competència dels reis de la música en streaming, com són Spotify i Apple Music. Ara és oficial, ja és una realitat. La nova plataforma de música portarà el nom de YouTube Music. Serà un servei que tindrà dues modalitats: una totalment gratuïta, això sí, amb anuncis; i la modalitat prèmium, de pagament, que costarà concretament 9,99 dòlars mensuals (gairebé 9 euros), amb la qual es podrà accedir a milions de cançons i també a vídeos musicals. Amb YouTube Music serà possible reproduir àlbums complets, emissores de ràdio, covers, directes i remixos tant des del dispositiu mòbil com des de l’ordinador.
Però aquesta no és l’única novetat. Google també ha anunciat que d’aquí ben aviat arribarà YouTube Premium, substituint l’anterior servei de subscripció YouTube Red. Tot i que s’hauran de pagar dos dòlars més, inclourà YouTube Music de pagament i, a més, es podran reproduir vídeos evitant els anuncis.

Els primers països on estarà disponible YouTube Music serà els Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda, Mèxic i Corea del Sud. L’expansió mundial arribarà les pròximes setmanes.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts