PASSAREL·LA

Vestits per a les núvies més atrevides

Han desfilat més de 370 marques, entre les quals han destacat Pronovias i Rosa Clará per les seves propostes atrevides

Vestits per a les núvies més atrevides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passarel·la de la Barcelona Bridal Fashion Week ha mostrat un any més els dissenys que seran tendència per a les núvies. Han desfilat més de 370 marques, entre les quals han destacat Pronovias i Rosa Clará per les seves propostes atrevides. Inspirada en els jardins de Monet, In Bloom, la col·lecció Atelier Pronovias 2019, és una de les propostes més arriscades. La firma ha optat per dissenys més juvenils, amb transparències i escots pronunciats.

Rosa Clará, que es caracteritza per apostar per la simplicitat i l’elegància, també ha innovat amb una col·lecció que defineixen com “trencadora”. La marca catalana s’ha atrevit amb teixits semitransparents que insinuen la figura de la dona, cintures marcades i escots més que suggerents.

Models com Irina Shayk i Rosanna Zanetti han donat el seu suport a les marques acudint com a espectadores al recinte modernista de Sant Pau. També s’han pogut veure cares molt famoses com Antonela Roccuzzo, la parella de Messi, Elena Galera, de Sergio Busquets, Núria Cunillera, de Xavi Hernández o Daniella Semaan, promesa de Cesc Fábregas, que ben segur que ha agafat idees per a la seva esperada boda.

tracking