CINEMA

Torna Freddie Mercury

El film narra la història dels inicis del cantant i el seu grup fins al famós Live Aid del 1985

Torna Freddie Mercury

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El famós cantant que va actuar junt amb Monserrat Caballé als Jocs Olímpics de Barcelona 92 ressuscita al biopic que s’estrena al novembre sobre la creació del grup Queen, sota el títol Bohemian Rhapsody. L’acció se situa als anys 70, des dels inicis de la creació del grup fins a l’ascens a la fama d’un dels grups de rock més famosos de la història.

El film narra la història dels inicis del cantant i el seu grup fins al famós Live Aid del 1985, un macroconcert benèfic que es va celebrar a l’estadi de Wembley, els fons recaptats del qual anaven destinats a lluitar contra la fam als països de l’Àfrica oriental, en concret Etiòpia i Somàlia. En aquest concert van participar algunes de les majors estrelles musicals del moment com David Bowie, U2, The Who, Elton John i Paul McCartney.

Aquest film sobre el cèlebre Freddie Mercury, cantant, compositor i fundador de la banda de rock Queen, està dirigit per Dexter Fletcher (Eddie el Águila, Amanece en Edimburgo). L’actor Rami Malek (Mr. Robot, Noche en el museo: El secreto del faraón) és l’encarregat d’interpretar al líder i vocalista de la banda.

Els actors que encarnaran la resta de membres del grup de rock són: Ben Hardy (X-Men: Apocalipsis) que dona vida a Roger Taylor, bateria del grup Queen, Joseph Mazzello (La red social) el baixista John Deacon i Gwilym Lee (Jamestown) a Brian May, guitarrista principal. Completen el repartiment Aidan Gillen (Rey Arturo: La leyenda de Excalibur) com a John Reid, el representant de Queen entre 1975 i 1978, Tom Hollander (Misión: Imposible - Nación secreta) com a Jim Beach, el substitut de Reid com a mànager del grup. El film també compta amb els actors Mike Myers, Aaron McCusker i Lucy Boynton.

UN RODATGE DIFÍCIL

El biopic de Queen ha sofert multitud de modificacions i s’ha vist amb moltes barreres durant la seva producció, com un canvi en l’actor que interpreta Freddie Mercury i de director. No obstant això, sembla que Bohemian Rhapsody ja està pel bon camí, motiu pel qual s’ha avançat la data d’estrena del 25 de desembre al 2 de novembre del 2018. Els fans de la banda de rock no hauran d’esperar tant per veure una altra vegada Mercury fent cantar tot un estadi amb la seva improvisació.

tracking