x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bellesa

Altres indicacions de la toxina botulínica

És un tractament molt efectiu per tractar el bruxisme o contractura dels masseters o músculs mandibulars, el que pot causar cefalea crònica i desgast de les peces dentals
És un tractament molt efectiu per al bruxisme

Altres indicacions de la toxina botulínica

És un tractament molt efectiu per al bruxisme

Actualitzada 28/03/2018 a les 12:48
Però la toxina botulínica a més de tractar l’envelliment facial, tractament pel que ja vam explicar en el darrer article que és molt efectiva i que dona uns resultats molt satisfactoris ben utilitzada, té moltes altres indicacions.
És el tractament d’elecció en medicina estètica per tractar també la hiperhidrosi o sudoració excessiva, a nivell de les axil·les, palmes de les mans i les plantes dels peus; perquè produeix una denervació química dels receptors en les glàndules sudorípares.

Igualment és un tractament molt efectiu per tractar el bruxisme o contractura dels masseters o músculs mandibulars, el que pot causar cefalea crònica i desgast de les peces dentals. Amb el tractament aconseguim un gran augment de la qualitat de vida del pacient que ho pateix, i si ho tractem a temps conserven les peces dentals.
En medicina convencional també s’utilitza per a les migranyes cròniques degudes a hipertonia de la musculatura, igual que per a altres dolors deguts a contractures musculars. Recordem també que amb ella es tracten les paràlisis espàstiques, l’estrabisme o la hipercontracció de l’esfínter en la fístula anal entre altres patologies.

En medicina estètica, la infiltració es realitza amb una agulla molt fina, el que la fa pràcticament indolora, en una única sessió que dura uns 20 minuts, podent el pacient reincorporar-se immediatament a les seves activitats habituals. L’efecte apareix el tercer o quart dia, i és complert als 7 o 10 dies, tenint una duració d’entre 4 i 6 mesos, depenent de cada persona i la seva facilitat per degradar o eliminar la toxina.
És realment interessant que el metge/essa estètic/a valori el resultat després d’una setmana, i injecti més dosi si és necessari, així com apuntar la dosi que necessita el /la nostre pacient en cada punt injectat per tenir un efecte satisfactori. Això ens dona una informació molt valuosa per a la propera sessió.


UTILITZACIÓ DE LA TOXINA

La toxina provoca un allisament de la pell en la zona on s’injecta. Per això també la utilitzem molt diluïda i superficialment per provocar una relaxació superficial. És útil per tractar les pells acneiques. El consell quan tractem l’envelliment facial és provar fer una primera sessió, i normalment a gairebé totes les persones que la proven, els hi agrada molt el seu efecte.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts