x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Salut - 7 DIES

Tractaments per combatre l'alopècia

Encara que hi ha diverses causes, l’alopècia androgenètica és el tipus més comú de calvície masculina
La caiguda de cabell hereditària afecta 7 de cada 10 homes

Tractaments per combatre l'alopècia

La caiguda de cabell hereditària afecta 7 de cada 10 homes

Actualitzada 16/03/2018 a les 17:36
Una de les raons més freqüents de consulta és la caiguda del cabell en els homes. Encara que hi ha diverses causes, l’alopècia androgenètica és el tipus més comú de calvície masculina. L’alopècia hereditària, normalment, afecta set de cada deu homes majors de 21 anys. Consisteix en la pèrdua de cabell a causa de factors genètics que causen la miniaturització dels fol·licles del cuir cabellut en respondre anormalment a l’acció de la testosterona.
Avui tenim diverses possibilitats per al tractament de l’alopècia. Segons l’origen i la gravetat del cas, farem servir un tractament o un altre. Com a tractaments preventius tenim els tòpics / orals (minoxidil, finasteride i dutasteride), que s’utilitzen per ajudar a activar el creixement del cabell i per aturar o retardar l’alopècia; el tractament de PRP o plasma ric en plaquetes, que és la tècnica d’induir l’aparició de pèl nou; les infiltracions capil·lars, que es caracteritzen per ser un dels tractaments més eficaços per aturar la pèrdua de cabell i promoure l’aparició de pèl nou en les àrees més pobres, i les injeccions multivitamíniques: la mesoteràpia capil·lar és un dels tractaments que són més utilitzats per a la prevenció de la pèrdua de cabell o per promoure’n la recuperació i el creixement.

I com a tractaments definitius comptem amb l’implant capil·lar o trasplantament de cabell. Consisteix en la transferència de l’arrel del cabell d’una part del cos pelut a una altra zona deserta. Obtenir els fol·licles es pot fer mitjançant:
–Tècnica FUE: l’extracció de les unitats fol·liculars una a una.

–Tècnica FUSS: s’extrau una franja de pell amb cabell.
Un cop realitzada l’obtenció de fol·licles, es realitzen petits orificis amb agulles especials que permeten la implantació de cadascun dels cabells. Les arrels implantades trigaran uns tres mesos abans que tornin a fabricar cabell.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts