Música

Els Grammy Latino es rendeixen a 'Despacito'

El fenòmen imparable de Despacito, l’èxit firmat per Luis Fonsi i Daddy Yankee que ha fet història a l’escena llatina i a la música global, va arrasar als Grammy Latino.

Els Grammy Latino es rendeixen a 'Despacito'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fenòmen imparable de Despacito, l’èxit firmat per Luis Fonsi i Daddy Yankee que ha fet història a l’escena llatina i a la música global, va arrasar als Grammy Latino en emportar-se quatre guardons i ser coronada com a millor cançó i millor gravació de l’any.

Així, en la 18a edició dels premis, que es va celebrar dijous passat a la ciutat de Las Vegas, Despacito es va emportar el guardó a la millor fusió/interpretació urbana, pel remix amb Justin Bieber, així com el guardó al millor vídeo musical versió curta per un clip que amb més de 4.300 milions de visites ha aconseguit el rècord absolut de visionats a YouTube.

Luis Fonsi va compartir l’extraordinari triomf d’aquest tema amb Daddy Yankee i la compositora Erika Ender, i va afirmar que és un “privilegi que el nostre treball sigui fer cançons i comunicar-nos a través de la música”. En declaracions posteriors als mitjans, a més, es va mostrar molt orgullós per representar la música en espanyol “al món sencer”, i va assegurar que Despacito “és un himne a Puerto Rico”.

tracking