bellesa

Tractament de les ulleres

La zona de les ulleres és especialment delicada, amb una pell fina

Tracatament de les ulleres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tractament de les ulleres és una consulta bastant freqüent en medicina estètica. Les ulleres ens donen un aspecte de cara cansada i envellida, i es van accentuant amb l’edat, degut al despenjament de les estructures del terç mitjà de la cara. Per això aquesta setmana oferirem alguns consells.

A partir dels 30 anys, el 50% de les dones es queixen de l’augment de les ulleres. L’estrès, l’estil de vida, la pell fina d’aquesta zona, i factors hereditaris, predisposen a tenir-les més accentuades.

Hem de distingir entre les bosses de les parpelles inferiors, que poden tenir greix i més o menys líquid, i les ulleres franques, que són unes depressions sota els ulls o sota el contorn ossi de l’òrbita.

Si el que tenim és greix o bosses, el tractament definitiu serà quirúrgic, però si el que tenim són unes depressions lineals des del llagrimal, més o menys profundes o llargues, ho podem millorar molt amb un àcid hialurònic específic per a aquesta zona, que s’adapti bé als moviments, s’integri bé a la dermis, i sigui durador però al mateix temps sigui reabsorbible.

És important ressaltar que aquesta zona és especialment delicada, amb una pell fina, amb molta irrigació, amb el nervi infraorbitari que haurem de respectar, i amb un drenatge limfàtic que no podem entorpir per evitar la inflamació i retenció líquida, pel que necessita un tracte molt especial.

En la inspecció, el metge estètic veurà primer si hi ha una pèrdua d’os del pòmul, el que crearia un solc malar, que serà necessari tractar reposicionant el volum perdut a aquest nivell, per donar un suport als teixits de la parpella.

És millor utilitzar la cànula que l’agulla per evitar al màxim la formació d’hematoma, i utilitzar un producte molt específic per omplir la ullera, per evitar la retenció de líquid posterior, o el que denominem efecte Tyndall. La injecció haurà de ser molt lenta i injectarem un màxim de producte en cada sessió.

Productes per revitalitzar la pell

El producte ideal per a aquesta zona està compost d’un àcid hialurònic especial, que no reté aigua i evita l’edema subparpebral, amb vitamines i nutrients essencials per revitalitzar la pell. Si la pell està molt envellida es pot complementar el tractament amb una sessió de Plexr o làser de plasma. També poden ajudar la mesoteràpia o micropunció i una cosmètica adequada.

tracking