Bellesa

La remodelació facial tridimensional

Un dels tractaments més freqüents de l’envelliment facial és l’ompliment de les arrugues i solcs

La remodelació facial tridimensional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels tractaments més freqüents de l’envelliment facial és l’ompliment de les arrugues i solcs que s’han format amb l’edat amb àcid hialurònic, tema del qual ja hem parlat en altres articles. Però a l’omplir hem d’evitar l’excés de volum, i hem de tenir en compte els diferents eixos de l’espai (X, Y, Z), tractant la cara en la seva estructura tridimensional, per obtenir un rejoveniment harmònic i natural.

L’eix X i Y és sobre el qual tractem i omplim arrugues, plecs i solcs que es veuen en una foto, en dues dimensions, de front. Habitualment omplim amb àcid hialurònic, de diferents reticulacions, depenent de la profunditat a la qual volem arribar.

L’eix Z, en canvi, es refereix a la reposició d’estructures que cauen amb el temps, com el greix de sota dels pòmuls, les estructures que formen l’oval de la cara i la zona de les celles, així com la reposició dels volums perduts. Certament, el rejoveniment facial integral requereix reposicionar estructures i reprojectar els volums perduts tenint en compte els diferents eixos de la cara per tal que sigui natural.

LA PERÍCIA DEL METGE

Cal que el metge posi en joc tota la seva perícia per corregir amb harmonia i recombinar diferents tractaments sense caure en el simple ompliment, que en excés provoca cares inflades i inexpressives.

tracking