Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Moda - 7 DIES

Contrastos a la passarel·la de Nova York

Fernando García i Laura Kim van seguir innovant
Desfilada del dissenyador Raúl Peñaranda.

Contrastos a la passarel·la de Nova York

Desfilada del dissenyador Raúl Peñaranda.

Actualitzada 12/09/2017 a les 11:21
La passarel·la de la moda de Nova York he permès veure propostes de tot tipus per a les col·leccions de primavera-estiu 2018. Entre els participants alguns ja consolidats i altres joves talents que no van deixar ningú indiferent.

El dissenyador colombià Raúl Peñaranda va presentar una col·lecció dirigida a una dona independent, amb una agenda que la porta de la feina a un còctel o una festa de gala. Així es va decantar per elegants vestits que van ser els protagonistes de la vetllada, on a més van destacar les capes així com sensuals però també atrevides transparències per a la nit. La seva col·lecció Lola, com es deia la seva àvia, està composta per vestits per a la feina, de vol ampli i màniga curta, a més dels tradicionals per al còctel, la majoria sobre genoll amb o sense mànigues o mostrant les espatlles.

La jove firma Monse, formada pel dominicà Fernando García i la seva sòcia i esposa Laura Kim, que també són directors creatius de la casa Óscar de la Renta, van mantenir la seva línia innovadora, presentant una col·lecció en una pista de bàsquet. La seva aposta va ser per un look juvenil en el qual els jeans envellits i trencats van seguir sent-hi presents, així com els estampats de tel·les vermelles, blanques i blau marí. Moltes de les peces tenien una clara influència de la típica cultura esportiva nord-americana. També van rendir homenatge a la bandera dels Estats Units, amb una presència molt marcada dels colors vermell, blanc i blau així com les barres i les estrelles en camises, faldilles i vestits.

De la seva banda, el dissenyador nadiu de Hawai, Manaola Yap, va debutar de la mà d’una col·lecció anomenada Kolani, en la que van destacar els símbols culturals de les seves illes i dirigida tant a la dona com a l’home. Segons va explicar, bona part de la seva cultura s’ha perdut, per tant l’ha volgut tenir present en una de les passarel·les més importants de la moda, amb peces en estampats tradicionals de Hawaii, com la naturalesa, les onades, els coralls, els rajos o la fruita. Amb tot, Yap només va utilitzar els colors negre i daurat. Va mostrar faldilles llargues, curtes, així com pantalons vo
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts