"Tot surt de la meva incapacitat de dir 'no' a res

Àngels Molina. Dirigeix i presenta ‘Això no és un trio’, l’aposta de l’estiu de TV3. És un pas més a la seva llarga carrera a la casa i una aventura divertida

"Tot surt de la meva incapacitat de dir 'no' a resCCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com es passa de ser directora a ser presentadora?

Tot surt de la meva incapacitat de dir “no” a res. Portava molts anys preparant programes i entrevistes, ja estava acostumada a explicar històries i fer-ho davant o darrere les càmeres no ha resultat tan difícil ni tan diferent.

És difícil dirigir i presentar un mateix programa?

És difícil perquè no deixen de ser dues feines alhora, però m’ho he pres amb molta il·lusió i ganes. Era més un repte que un problema. I tenim un equip esplèndid.

D’on surt la idea d’‘Això no és un trio’?

Era una aposta molt clara que tenia TV3 per a l’estiu, sota la idea de no tancar per vacances i fer contingut diferent i entretingut. A mi em va arribar un encàrrec molt sòlid i va ser l’Anna Boadas que va proposar fer aquest format.

Què té de nou el format?

Recorda molt altres programes, com Tres senyores i un senyor, però volíem revisar-lo i adaptar-lo als temps que vivim. I el primer canvi era que la persona entrevistada fos home o dona de manera indiferent. Hem intentat aconseguir un mosaic el més diferent possible, que despertés l’interès dels espectadors amb gent de tots els àmbits.

Com és fer una entrevista a tres bandes?

És més difícil que no pas fer-la un de sol. Cadascú té al seu cap, en un moment donat, cap on s’ha de dirigir la conversa, però si ho fas a tres bandes i cadascuna la porta pel camí que considera, és molt difícil recuperar el fil i que tot tingui sentit.

L’èxit ha estat rotund.

Ho hem fet amb tan carinyo, tantes ganes i tan bon rotllo que estàvem convençuts des del principi que sortiria bé. Hem sigut sempre molt conscients dels nostres condicionants, però hem sabut tirar endavant. Fins i tot internament vam fer una juguesca a veure com aniria i alguns s’hi van acostar!

Hi haurà més edicions?

No ho sabem. En principi era un programa per a aquest agost i ara a l’estiu les decisions estan aturades, però nosaltres tenim ganes de continuar.

Et veus en el futur com a presentadora o directora?

No ho sé. Des de sempre havia volgut ser periodista i m’ho passo la mar de bé escrivint guions, preparant entrevistes i executant-les. El fet que se’m vegi o no, m’és igual. Tot em farà feliç.

tracking