Sorbet de pisco sour amb crema de mango

Miquel Canturri, del restaurant Mínim's, ens explica pas a pas com fer un sorbet de pisco sour amb crema de mango

Sorbet de pisco sour amb crema de mango

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La síndria i el meló són molt coneguts pels seus efectes refrescants. No són les úniques fruites, però, ideals durant els mesos calorosos. N’hi ha una altra, de menys coneguda, que també és una bona alternativa: el mango.

Aquesta fruita tropical és molt rica en magnesi i potassi i també en vitamina C, que ajuda en la formació dels ossos i dents, afavoreix l’absorció de ferro, millora la resistència a infeccions, i funciona com a antioxidant.

Pel seu efecte diürètic, poden beneficiar-se del mango les persones amb retenció de líquids. També és recomanable el seu consum en aquelles amb hipertensió arterial, ja que equilibra la pressió sanguínia, i en les que pateixen restrenyiment. I és que un altre dels punts forts d’aquesta fruita és el seu alt contingut en fibra, que li confereix propietats laxants.

Finalment, cal destacar que malgrat la seva dolçor, el mango és molt baix en calories i, per tant, encaixa perfectament dins les dietes de control de pes.

LA RECEPTASorbet de pisco sour amb crema de mango

Pel sorbet

400 cl de licor Pisco

400 cl almívar

200 cl suc de llimona

100 gr glucosa Ho barregem bé i ho fiquem a la màquina de fer gelats o a la Thermomix.

Per fer la crema de mango

1 l de llet

8 rovells d’ou

200 g de sucre

300 g de puré de mango

20 g de Maizena Escalfem la llet i quan arrenqui el bull fiquem la barreja d’ou i sucre. Sense deixar de barrejar amb un fuet tirem el puré de mango i finalment la Maizena diluïda amb una mica de llet freda.

Deixem refredar.

Per fer la merenga

4 clares d’ou

125 g de sucre

Monteu amb batedora la merenga tradicional a punt de neu.

MUNTATGE

En un plat de sopa fiquen la crema de mango. A sobre una bola de sorbet de Pisco Sour i finalment amb una mànega la merenga que podem cremar amb un soplet de pastisseria.

Sorbet de pisco sour amb crema de mango

tracking