Bellesa - 7 Dies

Tractament dels solcs nasogenians

El tractament dependrà de la profunditat

Tractament dels solcs nasogenians

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La injecció amb implants d’ompliment és juntament amb la toxina botulínica el tractament més comú i més efectiu dels utilitzats en medicina estètica.

Amb els anys i l’acció de la gravetat, hi ha una caiguda de les estructures facials, sobretot del terç mitjà i inferior de la cara. A més de perdre volum ossi al pòmul, la pell i la musculatura es tornen més flàccides i els compartiments de greix facials es despengen, formant els solcs nasogenians –que van de la base del nas a la comissura bucal–, i les arrugues de marioneta, que es formen a partir de la comissura bucal cap avall als costats de la barbeta.

Depenent de la profunditat dels solcs i sabent les causes del problema farem diversos tractaments. Primer valorarem si manca volum als pòmuls. Si és així reposarem el volum que tenien durant la joventut o bé l’augmentarem lleugerament.

Si hi ha molt despenjament també podem utilitzar uns fils tensors per reposicionar-lo. Si es tracta d’una pacient jove, amb un simple ompliment dels solcs serà suficient.

Normalment omplirem els solcs nasogenians amb un àcid hialurònic reticulat, i podem aprofitar i tractar les arrugues de marioneta i les del codi de barres del llavi superior, amb el que tractarem tota la zona peribucal, una zona amb molt de moviment i gesticulació, i on es crea per tant molta arruga.

Després de posar una crema anestèsica, podem utilitzar l’agulla, amb la qual podrem injectar a diferents profunditats, o una cànula que ens ajudarà a dispersar millor el producte a la zona i ens minimitzarà el risc d’hematoma. L’ideal és la combinació d’ambdós mètodes. És indispensable no sobrecorregir, perquè si hi ha un excés de volum farà la sensació d’inflamació.

tracking