Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Televisió - 7 DIES

"Espero acabar els meus dies a l'espectacle fent teatre"

Jose Corbacho. Juntament amb Victòria Maldi presenta el concurs musical ‘No perdis el compàs’ les nits de dissabte a TV3. Una coproducció amb IB3
Actualitzada 22/06/2017 a les 10:21
Què ha significat per a vostè tornar a TV3?
Tampoc tinc la sensació d’haver marxat mai del tot (riu). Per a mi ha estat tornar a un lloc on em trobo molt a gust, per la cadena i pel públic, que sento molt proper.

Aquest públic, però, el coneix per programes d’humor com l’‘Altra cosa’ o ‘A pèl tour’. Ara ha canviat de registre.
Sí, jo sempre he sigut bastant cul inquiet. Estic content, tot el que sigui treballar, aprendre i encarar nous projectes sempre m’ha agradat. Sí que és diferent del que he fet fins ara, però el que intentes transmetre és el mateix. Intentes que la gent s’ho passi bé, entretenir, comunicar alguna cosa.

I se sent còmode presentant?
Em sento còmode, perquè em deixen una mica de màniga ampla, improvisar, cantar, ballar i fer el ximple, com diu la meva mare. Faig de presentador, però no és un format gaire seriós, és dinàmic i hi ha certa llibertat.

El programa és una coproducció entre TV3 i IB3. Què els implica això?
A nosaltres com a presentadors no ens ha implicat gaire, li ha implicat sobretot a la gent de producció, que ha hagut de fer un sobreesforç buscant concursants tant de Catalunya com de les Balears i cançons reconegudes per la gent dels dos llocs. També s’ha portat públic de tot arreu.

Passaria les proves com a concursant?
Jo no en passaria ni la meitat, tinc una oïda musical bastant distreta. M’agrada molt ballar i cantar, però no són el meu fort.

Ara es troba rodant ‘Masterchef Celebrity’, on serà concursant.
Sí. És un repte i em fa molta il·lusió, especialment pel meu fill, que és un superfan del format. A veure com va, espero estar a l’altura.

És bon cuiner?
No, tot i que aquests primers dies m’estan dient que sí. La veritat és que m’agrada la cuina i sobretot aprendre.

Cine, televisió o teatre. Amb què es queda?
Penso que no podria triar. Tenen moltes coses en comú però cadascuna té el seu encant. Espero acabar els meus dies en el món de l’espectacle fent teatre, perquè és el més agraït i directe, tens el públic allà. El rock-and-roll dels còmics és el teatre, anar arreu i fer riure.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts