bellesa

Medicina estètica del coll

La pell del coll i de l’escot, a més d’estar molt exposada a les radiacions solars, és més fràgil que la de la cara

Medicina estètica del coll

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan fem un tractament de medicina estètica facial, és important tractar també el coll per buscar una harmonia de la pell i de l’aspecte. La pell del coll i de l’escot, a més d’estar molt exposada a les radiacions solars, és més fràgil que la de la cara, perquè és més fina, té menys glàndules sebàcies i per tant es deshidrata més fàcilment, i té menys melanòcits, col·lagen i elastina, amb molta tendència a la flaccidesa i les arrugues.

En primer lloc és important dir que cal cuidar el coll amb tractaments cosmètics de la mateixa manera que cuidem la de la cara: al matí protegir la pell de les radiacions solars, i a la nit posar cremes nutritives adequades. Sota la pell del coll se situa el múscul platisma, que amb l’edat pot presentar una flacciditat, donant lloc a les bandes platismals, que es poden tractar amb toxina botulínica.

Els tractaments de mesoteràpia o micropunció amb vitamines, minerals i oligoelements són dels primers que fem, al mateix temps que els fem a la cara. Com també els regeneratius amb plasma ric en factors de creixement.

Un tractament nou amb molt bons resultats per a la zona del coll és el d’ompliments amb àcids hialurònics de diferents pesos moleculars amb vitamines. Una part de l’àcid hialurònic és fàcilment reabsorbible, el que ens hidratarà en profunditat la dermis, i l’altre es quedarà omplint la zona uns mesos o un any i aportarà fermesa. A més aquests productes aporten nutrients a la pell i milloraran les arrugues, la flacciditat i l’elasticitat.

TRACTAMENT INDOLOR

S’aplica amb una cànula, i és per tant indolor, i té un efecte immediat, malgrat que l’efecte màxim s’aconsegueix als dos mesos de fer la segona sessió de tractament. Aquests productes també s’apliquen a la cara, injectant bolus en uns punts precisos rics en xarxa limfàtica, que ajudaran que el producte es pugui expandir per la zona. Els resultats són molt satisfactoris i ofereixen un aspecte de rostre més jove, hidratat i ters.

tracking