Bellesa

Remodelació facial tridimensional

El tractament del despenjament de les estructures facials dependrà del grau que presenti la pacient

Remodelació facial tridimensional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’envelliment facial, els músculs perden força i tenen tendència a caure per l’efecte de la gravetat, igual que els compartiments de greix de la cara, i la pell, que es torna més flàccida i fina.

Així passem de la cara rodona de la joventut a la cara amb més forma de triangle, amb aspecte cansat o de tristesa. Augmenten els solcs de les ulleres, els solcs nasogenians, que van de la base del nas a la comissura bucal, apareixen arrugues sobre el llavi superior i peribucals, els llavis perden volum i turgència i estan menys hidratats, i a més s’accentuen les arrugues de l’entrecella i el front.

El tractament del despenjament de les estructures facials dependrà del grau que presenti la pacient. En un primer moment podem recuperar els volums perduts amb implants d’ompliment. Si el grau és més avançat, l’ideal és primer de tot reposicionar en la mesura del possible les estructures caigudes, pel que utilitzem els fils tensors reabsorbibles espiculats.

Però podem obtenir en general un rejoveniment facial amb efecte flaix injectant petits bols d’àcid hialurònic en 5 punts de la cara. Dos en pòmuls, un en surcs nasogenians, un en arrugues de marioneta, i un final redefinint el contorn del llavi superior o depenent de la forma facial augmentant el volum de l’arc orbicular superior per aconseguir una elevació de la cella.

El rejoveniment facial integral requereix tractar-lo tenint en compte els diferents eixos i plans de la cara perquè sigui natural, pensant en els tres eixos de l’espai ( X, Y, Z) i buscant una harmonia en la seva estructura tridimensional. És indispensable evitar un excés de volum, tant en pòmuls, que es posarà en evidència al riure, o en llavi superior, que es veurà molt voluminós de perfil.

Un bon tractament de medicina estètica és aquell que millora l’estètica però de manera natural i que per tant, no es detecta fàcilment.

Cal que el metge d’estètica posi en joc tota la seva perícia per corregir de manera harmònica remodelant en les tres dimensions i de vegades combinant diferents tractaments per tractar un sol problema, i no caure en el simple ompliment, que en excés ens provoca aquelles cares inflades i inexpressives d’alguns famosos que ningú desitja.

POSAR-SE EN MANS D'UN ESPECIALISTA

És important que els tractaments de medicina estètica els diagnostiqui i realitzi un professional especialment format en aquesta matèria, ja que d’aquesta manera ens podrà aconsellar cor­rectament sobre el que necessitem, en funció de la nostra anatomia facial i dels diferents estigmes d’envelliment que presentem. Així és com conservarem sempre l’harmonia entre les nostres faccions, evitant els excessos, i mantenint sempre la nostra expressió natural. Cada cara és diferent i cada pacient necessitarà un tractament personalitzat.

tracking