Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge de la setmana

Un país de cotxes

Passió pels automòbils, per estrenar-los i per conservar-los, afavorida per la necessitat de disposar d’un mitjà de desplaçament i per la capacitat econòmica. Andorra està plena de vehicles.
Els 81.196 vehicles que segons el registre de Govern formaven el parc automobilístic andorrà a principi d’any evidencien que n’hi ha més que habitants i que bona part de la població disposa de més d’un vehicle. Una mostra d’una cultura arrelada entre la ciutadania, la nacional i la que ha triat les Valls com a lloc de residència, pels cotxes que té un component pràctic com a alternativa de transport gairebé única en moltes ocasions però també amb un fort pes sentimental. La passió s’ha convertit en tradició familiar i això ha fomentat la conservació de centenars de vehicles que
  • #8 Julià
    (23/04/17 06:22)

    Veig molt carallot poeta/ecologista que tot ho veu negre i seguidor del "perroflautisme".   Visca els cotxes i la economia productiva i amargats (la majoria funcionaris) com menys millor.

    Respondre
  • #7 Gent del pais
    (21/04/17 09:12)

    La veritat és que si la gent usa tant el cotxe és perquè el transport públic mai a estat molt bo en aquest país. Podríeu fer un reportatge sobre la bici i les noves bicis elèctriques que podrien molt bé ser una alternativa més sostenible i la nul·la política empresarial respecte a aquest tema ja que ni bicis plegables et permeten portar al treball en la majoria d'ells.

    Respondre
  • #6 Andorrà
    (20/04/17 19:12)

  • #5 Jonas
    (17/04/17 18:49)

    Un país ple de cotxes però sense cultura per solucionar-ho, el cotxe no només és un mitjà de transport, s'exhibeix amb orgull com un signe de pertinença social o d'identitat individual, en la gran majoria de casos per amagar els desordres de personalitat, falta d'autoestima i altres patologies mentals.

    Respondre
  • #4 Que borde era mi valle
    (17/04/17 16:46)

    Quin peis....

    Respondre
  • #3 Querosè
    (17/04/17 11:47)

    Si només fossin els cotxes .... el nostre espai aeri és un corredor aeri internacional, provocant soroll i contaminació dia i nit.

    Respondre
  • #2 Andorrà
    (17/04/17 11:17)

    I això és una bona notícia per tal de fer-li un reportatge? El titular hauria de ser: Andorra, un país sense transport públic.

    Respondre
  • #1 Histories del mon
    (17/04/17 09:10)

    L'autèntic protagonista d'Andorra és el cotxe, no els seus habitants.Cedim espai als cotxes i perdem benestar i qualitat de vida.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts