Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar

El futur és verd

La sensació que transmet un cotxe elèctric quan el condueixes és de pau i tranquil·litat. Sense sorolls ni olor a benzina”. Qui així s’expressa és Àlex Bercianos, pilot que ha provat el cotxe elèctric en ral·lis de regularitat, i el de combustió. Bercianos, que treballa amb l’Automòbil Club d’Andorra en la formació de joves pilots, creu que en el futur hi haurà dos tipus de mobilitat: “una d’oci i plaer, amb els cotxes de combustió, per a desplaçaments més o menys llargs, i una mobilitat del dia a dia, per anar a la feina, al gimnàs... que s’acabarà fent amb
  • #6
    (22/04/16 04:39)

    algú ha explicat al sr llovera de on ve l’electricitat que alimentarà el seu nou vehicle de luxe? quan les bateries ja estiguin usades, quin cost ecològic tindrà el seu reciclatge ? potser es pensa que la central de cogeneració de soldeu , alimentada per gas liquat transportat amb camions per les carreteres de Andorra, no genera pol•lució. Això es la teoria de jo no faig fum , doncs no contamino . posem els peus a terra si us plau.

  • #5
    (19/04/16 10:04)

    Pepe, veus? Tu mateix ho dius, que paguin l'electricitat BARATA. Una central nuclear no és ni segura, ni barata. Per això dic que ens hem de generar la nostra pròpia energia, NETA, i no dependre de ningú, i menys, com bé comentes, de petroli i gas, que ja ha estat motiu de guerres i encara ho és.

  • #4
    (18/04/16 20:32)

    Esa inconsciencia hace que los franceses paguen la luz mas barata y no dependan del precio del oligopolio petrolero ni de gasistas como rusia o argelia. Y me creere lo de los coches electricos cuando TESLA abra concesionario y haya puntos de recarga en todos los parkings comunales y de de centros comerciales. Claro q entonces el de los gasolineros subira al despacho del señor de turno y entonces se acabo el invento.

  • #3
    (18/04/16 20:14)

    Totalment d’acord amb “vehicles a pliles”, es tracta d'una història d'ecologisme de pandereta, negoci per a uns, i cotxes de luxe per a rics potentats que viuen en un xalet com el de la foto (els únics que tenen seguretat de poder-lo carregar), i que òbviament se'l podrien pagar perfectament. Però no, millor si poden pillar una subvenció de la padrina. Consultar al BOPA els titulars d’aquestes subvencions, pronostico que serà un acte de pura pornografia.

  • #2
    (18/04/16 10:40)

    Jo penso sincerament que el color del futur serà negre,però a "gustos colors".Aquest negoci serà exclusivament per la clase alta social, i distinguirá clarament les clases socials. No té res a veure amb ecoogisme o pensament verd,es un negoci en tota regla.

  • #1
    (18/04/16 01:55)

    Primer ens hauriem de preocupar d'on ve la electricitat per carregar els vehicles, que ja seria hora, o fem una central nuclear a cada parròquia. Hauriem de generar nosaltres mateixos la nostra energia, neta es clar, i no dependre de les centrals nuclears de frança etc... Si no estic equivocat hi ha 74 a França, una mostra de la inconsciència dels humans que a sobre ens fan creure que és barata.

6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477