Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar

Arrenquen les activitats d’un pont de ple

La plena ocupació del sector hoteler va provocar que algunes pàgines web de reserves mostressin xifres desorbitades per una nit al Principat.
10/10/2015 a les 07:23
 Més de mil euros, en alguns casos, fins i tot més de mil cinc-cents, eren els preus que es podien trobar per una nit d’hotel en algunes pàgines web de reserves. El cert era, però, que quan trucaves per preguntar per les xifres desorbitades, els propis establiments t’informaven que es tractava d’una estratègia per evitar que la gent intentés reservar una habitació. El motiu? Una ocupació del 100 per cent a gairebé tots els hotels del país a causa de la festivitat del Pilar sumat al fet que alguns d’aquests cercadors no permeten avisar el visitant que no hi ha cap habitació dispo-nible.     Què passaria, però, si algun turista estigués interessat a reservar la seva estança malgrat els elevats preus? La recepcionista d’un hotel situat a Escaldes-Engordany explicava rient que ja els agradaria rebre visites amb aquest alt nivell adquisitiu, però confessava que no s’hi havien trobat mai. “En tot cas, ens posaríem en contacte amb el client en qüestió per informar-lo del malentès. En cap moment se li cobraria aquest preu per una nit”, confirmava.     Al final, el resultat van ser recepcionistes i encarregats de reserves als hotels  desbordats de feina sobretot a les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany que intentaven desviar altres establiments els clients que no podien assumir. L’afluència massiva de turistes, però, va provocar que també a les par­ròquies altes, i fins i tot a la comarca de l’Alt Urgell, fos impossible trobar una habitació lliure per passar la nit de dissabte a diumenge al país.
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
Comentaris
  • #1
    (10/10/15 18:00)

    És absolutament vergonyós veure els seguidors o "hinchas" d'un equip de futbol de fora, borratxos cridant pels carrers,tiran les escombraires per tot arrreu, estem portant als nostres valls al pitjor de Europa, al final convertirem Andorra en un autèntic abocador d'escombraries.

    Denunciar comentari
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477