x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

Rècord de participació en les 17es jornades de cuina de tardor

Enguany es vol fomentar les propostes vegetarianes
Jornades de Cuina de Tardor

Jornades de Cuina de Tardor

Jornades de Cuina de Tardor

Eduard Comellas/Comú de La Massana
Actualitzada 02/10/2023 a les 14:38
Les jornades de Cuina de Tardor de la Massana Fogons baten rècord de participants en vint-i-un restaurants. "Per a nosaltres el més important és que el sector de la restauració confia en el potencial de les jornades de cuina i s'implica en la nostra estratègia de gastronomia sostenible i amb propòsit", afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Les jornades segueixen en la línia de la seva essència, basant els menús en productes locals i de temporada, combinant les receptes tradicionals amb la creativitat. Enguany a la 17a jornada, és que alguns restaurants inclouen informació alimentària de substàncies que podrien causar al·lèrgies o intoleràncies, un aspecte en el qual es vol incidir en les pròximes edicions. Alhora, es fomenten les propostes pels vegetarians.

Els restaurants participants són: Molí dels Fanals, la Llum d’Oli, l’Hort de Casa, Oolong, Émo-Hotel Palomé, Toc-Anyós Park, Borda Eulari, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Angelo, Babek, Tapeo de Dario, Versió Original, Malandra, Món Bohemi, Donpi, Borda Xica, Andrea, Hostal Palanques, Gaucha, Tuco i la Minjadora del Sinquede.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts