Les jornades de Cuina de Tardor de la Massana Fogons baten rècord de participants en vint-i-un restaurants. "Per a nosaltres el més important és que el sector de la restauració confia en el potencial de les jornades de cuina i s'implica en la nostra estratègia de gastronomia sostenible i amb propòsit", afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.
Les jornades segueixen en la línia de la seva essència, basant els menús en productes locals i de temporada, combinant les receptes tradicionals amb la creativitat. Enguany a la 17a jornada, és que alguns restaurants inclouen informació alimentària de substàncies que podrien causar al·lèrgies o intoleràncies, un aspecte en el qual es vol incidir en les pròximes edicions. Alhora, es fomenten les propostes pels vegetarians.
Els restaurants participants són: Molí dels Fanals, la Llum d’Oli, l’Hort de Casa, Oolong, Émo-Hotel Palomé, Toc-Anyós Park, Borda Eulari, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Angelo, Babek, Tapeo de Dario, Versió Original, Malandra, Món Bohemi, Donpi, Borda Xica, Andrea, Hostal Palanques, Gaucha, Tuco i la Minjadora del Sinquede.