L'Hibernation supera la xifra del 2022, amb 8.200 assistents

El gros del públic del festival de música electrònica és francès, tot i que també destaca l’espanyol i l’andorrà

Ambient al festival.HIBERNATION

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Hibernation, el festival de música electrònica del Pas de la Casa, va acollir el cap de setmana passat 8.200 assistents, 200 més que en l’edició de l’any passat. L’esdeveniment, que va arribar a la seva cinquena edició, va celebrar-se del 17 al 19 de març a la població fronterera amb un cartell format per 46 DJ de renom internacional –11 dels quals del país– especialitzats en els gèneres del house, el deep i el tecno. “Estem molt satisfets de les xifres d’assistència i de la rebuda que ha tingut el festival entre el públic”, va afirmar en declaracions al Diari el director de promoció de l’esdeveniment, el DJ andorrà Ricard Capdevila (a la cabina és Richy Vuelcom).

La majoria d’assitents al festival van ser francesos, tot i que també van pujar molts espanyols i andorrans, un públic, va assegurar Capdevila, “que cada vegada coneix més l’Hibernation i és més nombrós”.

Un dels al·licients de l’edició d’aquest any va ser l’escenari de dia que va muntar-se al Coll Blanc, situat a uns 2.500 metres d’altitud. Capdevila va recordar que el 2017 l’Hibernation també havia previst de portar els DJ a les pistes, però una nevada intensa va obligar a suspendre-ho.

L’escenari més concorregut del festival va ser La Polar, a la zona de La Plage Blanche, obert de dos quarts de nou a dues de la nit i amb una capacitat per a 350 persones. El Mainstage, amb capacitat per a 4.500 persones i obert de set de la tarda a cinc de la matinada, i l’Igloo Stage, obert de dotze del migdia a set de la tarda i amb una capacitat de 3.000 persones, van registrar una assistència notable. “Vam fer una inversió important en la decoració i el so, i el públic ho va agrair. Vam rebre molts comentaris positius”, va destacar Capdevila.

Com cada any, l’Hibernation va oferir un ventall ampli d’entrades, amb preus d’entre 44,99 i 310 euros. El tiquet més venut va ser el de dia, però també cal destacar, va assenyalar Capdevila, la tirada que va tenir l’entrada que incloïa el forfet per esquiar a les pistes de Pas de la Casa-Grau Roig. Una entrada que permetia accedir a l’escenari de Coll Blanc.

EL FESTIVAL TINDRÀ CONTINUÏTAT L'ANY QUE VE

El festival tindrà continuïtat la primavera de l’any que ve. Ho va confirmar Capdevila, que va afegir que ja s’han tancat alguns dels concerts del programa. L’organitzador de l’esdeveniment va assegurar que l’Hibernation és cada vegada més conegut entre els afeccionats a la música electrònica dels països de l’entorn, sobretot de França. I no tan sols del sud del país. “Penso que és un festival plenament consolidat. No tan sols ve gent de Tolosa perquè li queda a prop. També hem tingut visitants de París, del nord del país. El festival cada vegada desperta més interès entre el públic”, va detallar Capdevila.

tracking