x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

L'Hibernation aposta pel talent nacional amb 11 DJs del Principat

El festival de música electrònica del Pas de la Casa torna del 17 al 19 de març amb un cartell que combina artistes internacionals i locals
Imatge d'un concert d'una edició anterior de l'Hibernation.

Imatge d'un concert d'una edició anterior de l'Hibernation.

Imatge d'un concert d'una edició anterior de l'Hibernation.

VISIT ANDORRA
Actualitzada 13/03/2023 a les 11:07
L’Hibernation, el festival de música electrònica del Pas de la Casa, torna els propers 17, 18 i 19 de març amb un cartell format per 35 artistes de renom internacional en els gèneres del house, el deep i el techno amb 11 DJs del país. Aquest és, justament, un dels punts forts del festival, segons va afirmar en declaracions al Diari el director de promoció de l’esdeveniment, el DJ andorrà Ricard Capdevila (Richy Vuelcom quan puja a la cabina). “Hi ha molt talent al país i pensem que un festival com l’Hibernation és un bon escenari per donar-li la visibilitat que es mereix”, va remarcar Capdevila. D’entre els DJs internacionals, cal destacar Vitalic, Lily Palmer, Space 92 i Folamour. Els tres primers actuaran divendres a l’escenari principal, a la zona de la Plage Blanche del Pas de la Casa. Folamour ho farà l’endemà al mateix lloc.

En l’edició del 2022 l’Hibernation va vendre una mitjana d’unes 4.000 entrades diàries. Aquest any espera assolir la fita de 4.500. Els preus dels tiquets se situen en una forquilla de 44,99 a 310 euros. L’entrada més barata et permet accedir al recinte del festival o divendres o dissabte, mentre que la més cara inclou, a part de l’accés a tots els concerts, un forfet per esquiar dos dies a les pistes de Pas de la Casa-Grau Roig i l’accés al backstage per conèixer els artistes convidats al festival.

Una de les novetats de l’edició d’aquest any –la cinquena, cosa que fa de l’Hibernation el festival de música electrònica més veterà del Principat, recorda Capdevila–és que es muntarà un escenari al Coll Blanc, a gairebé 2.500 metres d’altitud. Aquest escenari, el Mountain Stage, obrirà a les onze del matí i tancarà a les cinc de la tarda. Només s’hi podrà accedir amb una entrada que inclogui el forfet per accedir a les pistes.
La resta d’escenaris estaran situats a la zona de la Plage Blanche, al peu de pista del Pas de la Casa. En són tres: el Mainstage, amb capacitat per a 4.500 persones i obert de set de la tarda a cinc de la matinada, l’Igloo Stage, on hi haurà sessions de dotze del migdia a set de la tarda, i La Polar, obert de dos quarts de nou a dues de la nit.

 
UN IMPACTE DE FINS A UN MILIÓ I MIG D'EUROS
Capdevila va estimar que el festival tindrà un impacte econòmic al teixit comercial del Pas de la Casa d’entre un milió i un milió i mig d’euros. El director de promoció de l’esdeveniment va afirmar que els comerciants del Pas valoren molt positivament que la població aculli cada any el festival. La majoria d’assistents són estrangers i s’allotgen en hotels i apartaments turístics i consumeixen als restaurants i botigues del Pas. A més, Capdevila va recordar que una part dels assistents al festival que viuen al país decideixen passar el cap de setmana a la vila per no haver de tornar a casa en cotxe pel port d’Envalira de nit. Per això, recalca, la despesa que facin els assistents es quedarà al Pas.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts