Les nits temàtiques, novetat principal del Carnaval d'enguany

La festa torna sense restriccions per la pandèmia del 18 al 22 de febrer

Entrega del premi al guanyador del concurs de cartells de Carnaval.Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encamp recupera aquest any el Carnaval, de dissabte 18 de febrer a dimecres 22, amb un format semblant al del 2020, sense restriccions per la pandèmia. Tot i això, aquest any hi haurà diverses novetats. La més important és que les nits de dissabte, diumenge i dilluns seran temàtiques i hi haurà premi de 250 euros a la millor disfressa d’adult. En la primera la sala de festes del Complex s’ambientarà amb motius animals i vegetals per recrear una selva. En la segona s’omplirà de boles de discoteca dels vuitanta. En la tercera la sala es transformarà en un paisatge submarí. Del programa d’actes també cal destacar que dimarts a la nit l’humorista Pep Plaza participarà en l’operació de S. M. el rei Carnestoltes i en acabar oferirà un monòleg als assistents.

El concurs de carrosses i comparses, que tindrà lloc dissabte a les tres la tarda, incrementa els premis, que pugen, en el cas de les carrosses, a 900 el primer premi, a 750 el segon, i a 500 el tercer. En el cas de les comparses, els premis són de 800 (1r), 650 (2n) i 450 (3r). Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a cdfencamp@gmail.com.

D’altra banda, el concurs de disfresses infantil serà diumenge a la tarda i la inscripció s’haurà de fer directament al Complex esportiu abans de començar. Els premis per al concurs de disfresses infantil són tres experiències familiars en establiments de la parròquia.

Ahir al matí, en la roda de premsa de presentació del Carnaval, la cònsol major, Laura Mas, va entregar el premi, de 400 euros, al guanyador del concurs de cartells de Carnaval, Ramon Pujol. L’obra gràfica homenatja el Ball de l’Ossa, un dels actes més destacats del Carnaval d’Encamp, que aquest any es representarà després que hagi estat reconegut per la Unesco en la categoria de patrimoni immaterial.

REVISTA DIGITAL PER FER MOFA DE LA VIDA DE LA PARRÒQUIA

El diari digital del Carnaval, que rep el nom d’Ordinose’nriu, va començar ahir a escalfar l’ambient de burla carnavalesca. La publicació fa mofa de diferents aspectes relacionats amb la vida ordinenca. Es tracta d’un document en PDF que parodia la revista digital comunal, Ordino es viu. Els propers números no tenen data concreta de sortida, sinó que ho faran de sorpresa. L’últim es publicarà el dia de la penjada del Carnestoltes, el 17 de febrer. L’Associació de Cultura Popular d’Ordino recorda que està treballant aquests dies en l’organització del programa d’actes del Carnaval, que aquest any inclou novetats notables: la penjada del Carnestoltes, el 17 de febrer, la representació burlesca dels Contrabandistes, el 20 de febrer, i l’enterrament del Carnestoltes i sardinada popular, el 22 de febrer.

tracking