Concert conjunt de l'Institut de Música i del Conservatori del Liceu

El recital comptarà amb 25 alumnes i es farà dissabte al Teatre Comunal de la capital

Alumnes del Grup de guitarres de l'Institut de MúsicaComú de la capital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra la Vella acollirà aquest dissabte 4 de febrer elconcert conjunt de guitarres amb els alumnes del Grup de guitarres de l’Institut de Música i de l'Orquestra de Guitarres de Grau Mitjà del Conservatori del Liceu, segons informa l'ens comunal en un comunicat. El recital es celebraràa partir de les 18.30 hores el Teatre Comunal de la capital is'inscriu en el marc de l'intercanvi que realitzen els dos centres musicals. Per això, s’oferirà el respectiu repertori de cada formació i, com a cloenda, dues obres que es tocaran de manera conjunta.

En aquest sentit, el comú de la capital especifica que el concert de dissabte, gratuït i amb entrada lliure, implicarà un total de 25 alumnes: 16 del Conservatori del Liceu i 9 de l’Institut de Música. Per part del grup de Guitarres de l'Institut de Música hi participen el Grup de Guitarres de Cicle Mitjà i alguns alumnes del grup de guitarres del Cicle Elemental.

Per altra banda, i fruit d'aquest intercanvi, el grup de guitarres de l'Institut de Música participarà el 19 de maig a les 18 hores en un concert a l'Auditori

de Barcelona, un recital organitzat per l'Orquestra de Guitarres de Barcelona.

tracking