Vigilància a la plaça Dos Valires, al Prat del Roure i al Clot d'Emprivat

El comú es dotarà d’un guarda privat que estarà en servei de 7 a 9 del matí de dilluns a divendres i 24 hores els caps de setmana i festius

Un carrer prop de la plaça dels Dos Valires d'Escaldes-Engordany.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany disposarà d’un vigilant per tenir cura de diversos espais de les zones del Clot d’Emprivat, el Prat del Roure i de la plaça dels Dos Valires. És per això que ha convocat un concurs públic per al servei de vigilància en aquestes zones de la parròquia. L’empresa adjudicatària del servei de vigilància estarà obligada a garantir la presència d’un vigilant de seguretat, no armat, durant tots els dies de l’any. Ho haurà de fer des de les set de la tarda fins a les nou del matí de dilluns a divendres. Els caps de setmana la vigilància haurà de ser de 24 hores, és a dir, des de les set del matí dels dissabtes fins a les set del matí dels dilluns. Els dies festius i de festes majors s’haurà de fer el servei de vigilància 24 hores des de les set del matí fins a les set de l’endemà.

Segons s’indica al plec de bases elaborat pel comú d’Escaldes-Engordany, l’empresa adjudicatària del servei de vigilància està obligada a garantir la presència d’un vigilant de seguretat, no armat, durant tots els dies de l’any i en les franges horàries demanades i en cas d’indisponibilitat haurà de tenir un vigilant suplent.

El comú d’Escaldes-Engordany, s’afegeix, podrà sol·licitar, sempre d’una manera justificada, en qualsevol moment el canvi de vigilant en el servei per causes com la incorrecció en el tracte, l’aspecte personal descurat, el vestuari inadequat i, en general, la no idoneïtat.

Al plec de bases també s’asse-nyala que el vigilant ha de garantir amb la seva presència que no es produeixin incidents ni actes vandàlics en les zones esmentades. I que per tal de donar una imatge adequada haurà d’anar uniformat i amb l’identificatiu de l’empresa i mantenir en tot moment l’aparença.

En cas d’incident amb algun usuari i/o ciutadà, s’afegeix, la seva actitud ha de consistir a tranquil·litzar la situació i atenuar els ànims d’una manera conciliadora, i en cas de necessitat haurà d’avisar el servei de circulació i la policia. El vigilant haurà de disposar d’un registre en el qual anotarà les incidències del servei.

Els vigilants hauran de parlar obligatòriament català, i si és possible, castellà i francès. A més, els vigilants hauran de ser persones discretes, educades i correctes en el tracte.

tracking