Parròquies

Obert el termini de pagament de l'impost de l'arrendatari d'Encamp

El termini per presentar la declaració s'obrirà l'1 de febrer fins al 31 de juliol, i es podrà fer per internet o presencialment

Declaracions i pagament de l'impost de rendiments arrendataris a EncampComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp obrirà a partir de l'1 de febrer el termini per a realitzar la declaració i el pagament de l'impost sobre els rendiments arrendataris del 2022, que des de l'any passat es pot fer 100% en línia. La presentació podrà fer-sefins al31 de juliol, i continuarà disponible la possibilitat de fer la presentació presencialment al servei de Tràmits. En aquest sentit, el comú recorda que s'ha eliminat definitivament l'enviament en paper dels documents perrealitzarla tramitació i, pertant, es faci digitalment o presencialment, no caldrà l'enviament previ als titulars de la carta informativa en paper.

Per tal de poder fer el tràmit per internet cal disposar del certificat digital. En cas de no disposar-ne, els particulars poden acudir al comú per obtenir-lo, portant només el passaport, i en el cas de ser una empresa, el certificat s'obté a Govern. El tràmit de la declaració es pot fer a través d'aquest enllaç, el pagament electrònic es pot fer per targeta bancària o mitjançant rebut bancari girat pel comú. El comú recorda a tots els titulars d'una propietat que encara que el rendimentobtingutsigui zero tenen l'obligació de presentar la corresponent declaració igualment.

Impost de la propietat immobiliària

A partir de l'1 de febrer els titulars que no tinguin domiciliat el pagament podran fer presencialment a les dependènciescomunalsl'impost sobre la propietat immobiliària edificada. Per a qui tinguidomiciliatel pagament, el rebut es girarà durant el mes de febrer i no haurà de fer cap tramitació, segons el comú.

tracking