TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Concurs d'excavació i construcció dels pisos socials de l'avinguda del Pessebre

Les empreses interessades hauran de presentar la documentació abans del 10 de març

La parcel·la de l'avinguda del Pessebre on es vol construir l'edifici.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per contractar els treballs d’excavació i construcció d’un aparcament soterrat més la planta baixa a l’avinguda del Pessebre número 60. Les ofertes s’hauran de presentar conforme al previst al plec de bases i lliurar al Servei de Tràmits abans del 10 de març de 2023, a les 15:00 hores. El posterior acte d’obertura de les propostes que s’hagin presentat, a celebrar en data per determinar i sobre el qual els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.

La cònsol major, Rosa Gili, ja va explicar que el projecte preveu 39 habitatges. D’aquests, sis tindran una sola habitació, 23 en tindran dues i sis més disposaran de tres habitacions. A més, quatre seran pisos compartits. Aquests habitatges comptaran amb habitació amb bany privat i zones comunes. A més, l’edifici tindrà una bugaderia. Això permetrà guanyar espai als pisos, segons va indicar la cònsol, alhora que “permetrà la vida comunitària”. També preveu la construcció d’una plaça, que serà un “punt on hi hagi vida” i que connectarà l’avinguda del Pessebre i el carrer Hortalets.

tracking