rEPORTATGE

El públic respon al SAM massanenc

El comú de la Massana fa una bona valoració de l’acollida que ha tingut la segona edició del SAM

El públic respon al SAM massanencCOMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El SAM va tancar ahir l’edició d’enguany amb un bon balanç de públic. Així ho va afirmar el conseller de Cultura, Guillem Forné: “Estem molt satisfets de l’acollida que ha tingut aquesta segona edició del Sant Antoni Música. Hem notat un increment molt notable de públic respecte a l’any passat, que va ser una prova pilot”. Un dels objectius principals del festival és oferir un escenari als joves talents perquè puguin presentar les seves creacions i impulsar la seva car-rera. Aquest és el cas de les joves Eugènia Correia i Elena Marsol, que ahir van omplir el bar de les Fontetes, la Minjadora del Sinquede, compartint cartell amb Beth i Lluís Cartes.

El festival es va obrir amb el cantautor andorrà Lluís Cartes, acompanyat per Oriol Vilella i Albert Freixas, que va presentar el seu darrer treball discogràfic, Poetes. El trio va donar veu a poemes de Joan Salvat-Papasseit, Pessoa o Shakespeare. Cartes fins i tot va rapejar un sonet de Bécquer. Per la seva banda, Beth va presentar el seu darrer treball, Origen, un recull de cançons escrites fa molts anys que havien quedat desades en un calaix.

Així, el SAM va tancar-se, després de la matinal de corals, amb un vermut musical a càrrec del duo de jazz Green Note, que va fer-se a l’interior del bar a causa de les condicions meteorològiques. D’altra banda, també van tenir molt d’èxit les activitats infantils, ja que la canalla es va poder quedar amb els monitors mentre els pares eren als concerts.

Beth, signant ahir el seu disc a Helena Marsol.

tracking