Mortés deixarà la política després dels comicis comunals

El cònsol afirma que no anirà a les llistes per a les eleccions generals

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’actual cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, deixarà l’esfera política després de les eleccions comunals previstes per final d’any. Així ho va avançar ahir en una entrevista a RTVA i ho va confirmar al Diari. El mandatari considera que “tot té un principi i un final”, i que ell ja ha fet el recorregut que havia de fer. “Onze anys en política nacional, quatre anys al consell d’administració de la CASS, vuit anys al comú, crec que el meu currículum de servir al país ja està ple”, va manifestar a la ràdio pública.

En aquest sentit, el polític ordinenc també va deixar clar que tampoc no formaria part de les llistes per a les properes eleccions generals, que es preveuen entre el març i l’abril. La seva voluntat és acabar el mandat comunal actual i després apartar-se de l’esfera política.

Mortés va entrar en política nacional fa trenta anys, el 1993, com a conseller general fins al 1997. També va ser secretari de Sindicatura i subsíndic general, del 2001 al 2005. Fa vuit anys va guanyar les eleccions comunals amb la formació Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates. Després del primer mandat com a cònsol major de la parròquia, va tornar-se a presentar amb un pacte a tres bandes amb Liberals i SDP. El tàndem Mortés-Choy va aconseguir la victòria i va repetir com a cònsol. Ara, per tant, ja no es podria tornar a presentar.

tracking