'Nadal Xic'

Encamp acull més de cinquanta activitats per Nadal

Del 23 de desembre al 5 de gener es faran propostes musicals, tallers de manualitats, rebosteria, jocs i espectacles

El cartell de Nadal XicComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ‘Nadal Xic’ oferirà més de 50 activitats per a tota la família a Encamp i al Pas de la Casa del 23 de desembre fins al 5 de gener, segons informa el comú encampadà en un comunicat. El programa contempla propostes musicals, tallers de manualitats i rebosteria, jocs, inflables, simuladors de realitat virtual, rondalles, espectacles de màgia i il·lusionisme i sessions de cinema amb crispetes.

Així, segons recorda la corporació, els actes es concentraranal Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i al Centre Esportiu del Pas de la Casa.A més, els infants podran entregar les cartes en persona al Pare Noel el 23 de desembre, de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 20 h, al museu Casa Cristo i a l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa. També podran fer l’entrega el 24 de desembre al matí, de les 10 h a les 14 h, a Casa Cristo.

En aquesta línia, el 23 de desembre hi haurà l'arribada del Pare Noel a la parròquia encampadana a les 17.30 hores, la sortida seràdes de Casa Cristo i aniran acompanyades de l’espectacle Artisalia Nabi fins al Complex, on a les 18 h hi haurà l’actuació dels alumnes de l’Escola de Teatre Musical Broadway.Al Pas de la Casa, les carrosses sortiran des de l’Oficina de Turisme i estaran amenitzades per Moon Light Jugglers fins arribar al Centre Esportiu, on també hi haurà, de les 16 h a les 19 h, tallers de manualitats. Tant a Encamp com al Pas de la Casa es farà repartiment de coca i xocolatines abans de la recepció del Pare Noel.Pel que fa a l’arribada dels Reis Mags, serà el 5 de gener a partir de les 16 h. A Encamp, l’escenari de rebuda serà el Complex i hi haurà pintacares fluorescent i tallers de manualitats de les 16 h a les 19 h. La recepció de Ses Majestats serà a partir de les 18 h.

D’altra banda, l'ens comunal recorda que al Pas de la Casa, a les 16 h també hi haurà pintacares i tallers al Centre Esportiu i a les 18 h es farà la tradicional baixada de torxes i focs artificials a la plataforma Grandvalira. Des d’allà, els Reis Mags i les seves carrosses, acompanyats per l’espectacle lumínic l’Orchestre Lumineux, aniran fins a la Sala de Festes, on es farà la recepció de Ses Majestats. En ambdues localitats, Encamp i el Pas de la Casa, hi haurà repartiment de coca i xocolatines a les 17.30 h.

La corporació destaca que les activitats del‘Nadal Xic’ començarà el 23 de desembre i s’allargarà fins al 5 de gener. Així, les primeres seran dos tallers dede rebosteria, un a Encamp i l’altre al Pas de la Casa. Ambdós començaran el 23 de desembre a les 16.30 h i consistiran en elaborar pinxos de fruita i magdalenes de Nadal. A la tarda, a les 18 h, hi haurà un tribut a ‘Cantajocs’ amb el grup Súper Exitos a Encamp i l’espectacle infantil ‘Atrapa la Festa’, de la Cia. Els Atrapasomnis, al Pas de la Casa. Aquesta darrera activitat es farà també el 28 de desembre a la mateixa hora a Encamp.

El 24 de desembre començarà amb inflables, jocs i ludoteca a Encamp. L’activitat, que tindrà lloc de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 18 h, es repetirà els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre. Al Pas de la Casa es farà en el mateix horari els dies 2, 3 i 4 de gener. Els mateixos dies que els inflables també hi haurà jocs i simuladors de realitat virtual de les 10 h a les 14 h i de les 17.30 h a les 19.30 h. Al Pas de la Casa aquesta activitat també es farà el 5 de gener. Així mateix, per la tarda, hi hauràdiferents tallers de manualitats els dies 24, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre a Encamp. Els del dia 24 es faran de les 16 h a les 19 h, mentre que la resta de dies tindran lloc de les 16.30 h a les 18.30 h. En aquest mateix horari, hi haurà tallers al Pas de la Casa els dies 2, 3 i 4 de gener.

L'ens comunal recorda que les activitats continuaran amb les Rondalles de Nadal, espectacles de màgia i cinema amb crispetes. Per tancar, hi haurà projectes musicals i concerts.

tracking