El Punt 400 celebra dotze anys

La festa del centre jove de la Massana ha comptat amb diversos jocs, com un futbolí o una pista de futbol amb cotxes teledirigits

La cònsol ha assistit a la celebració del centreComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre jove de la Massana, el Punt 400, ha celebrat avui el seu dotzè aniversari, segons informa l'ens comunal massanenc en un comunicat. En aquest sentit, quan va néixer el centre, van ser els mateixos joves els qui van decidir batejar-lo amb el nom de Punt 400 i també van participar en el concurs de creació del logotip.

Així, la corporació recorda que cada any se celebra l’aniversari amb diverses activitats, però enguany pren un simbolisme especial, ja que dotze anys és l’edat mínima per entrar al Punt. "Podem dir que el Punt 400 ja és jove", afirmava una de les dinamitzadores, Sofia Martins. La festa ha comptat amb diversos jocs, com un futbolí o una pista de futbol amb cotxes teledirigits. La música ha anat a càrrec de Richy Vuelcom, que els joves ja coneixen, ja que ha fet tallers de discjòquei en diverses ocasions. Els assistents, acompanyats per la cònsol major, Olga Molné -que també ha participat en alguns jocs- han bufat les espelmes del pastís commemoratiu.

tracking