Tradicions

Espectacles i música a la fira laurediana de Santa Llúcia

La cita nadalenca serà des del dijous fins al diumenge d'aquesta setmana

Presentació de la fira de Santa Llúcia avuiComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià celebrarà entre l'1 i el 4 de desembre la fira de Santa Llúcia que aquest any tindrà com a novetat la celebració d'un espectacle en quatre funcions a l'anomenat Espai Benestar, segons ha informat el comú. La mostra nadalenca omplirà la plaça de la Germandat amb una vintena de parades d'artesania, durant el cap de setmana hi haurà tallers dels professors de l'escola d'art i dissabte hi haurà un córner selfie i pinta cares.

La cònsol menor, Mireia Codina, ha remarcat aquest matí en la presentació de la fira la implicació dels joves de Ràdio Festa Major en la fira "i volen ser part de la reinvenció que hem de fer a la parròquia a causa de l'incendi que hi va haver al Centre Cultural". Codina ha anunciat que els joves han preparat un espai chill-out que obrirà cada tarda de cinc a set a l'aparcament Reig Patrimonia de la plça de la Germandat i des de les 11 hores del matí fins a les 13 hores de la tarda hi haurà música en directe de DJ i opcions gastronòmiques com el vermut musical.

La primera activitat de la mostra nadalenca serà dijous a la sala Sergi Mas amb una actuació a benefici d'Autea a càrrec de Juli Barrero, Madretomasa i Four Flags, amb entrades a 20 euros i fila zero per fer aportacions solidàries. Divendres s'obrirà la fira i hi haurà la primera sessió chill-out i a les 18.30 hores es farà l'encesa de llums amb els follets de l'esbart i un concert de Swing Girls.

tracking