CONSELL DE COMÚ ORDINO

Mortés reitera que "no té cap sentit" fer una consulta sobre Grifols

La concessió d'Ordino Arcalís a Secnoa s'allargarà 10 anys

Mortés i Choy a la reunió de poble.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha afirmat que les figures al capdavant del moviment contrari a l'obertura d'un laboratori d'investigació en immunologia als terrenys del Prat de la Farga "estan perdent les formes del tot". Mortés, que ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior al consell de comú, ha fet referència, sobretot, a algunes acusacions que la consellera general no adscrita Carine Montaner va llançar ahir en la reunió de poble sobre el laboratori contra l'exministre de Sanitat Joan Martínez Benazet, impulsor del projecte. "No s'ha de perdre mai el respecte a les persones", ha asseverat el mandatari.

Mortés ha reiterat que "no té cap sentit fer una consulta popular" sobre el laboratori, tal com demanen els dos consellers de la minoria, Enric Dolsa i Jean-Michel Armengol.
Sobre l'actitud de Montaner durant la reunió, Dolsa ha estat molt crític: "Vaig tenir la sensació que va venir a Ordino a rebentar la reunió i a començar la seva campanya electoral". Dolsa ha lamentat que la consellera general aprofités el torn de paraula del públic per treure a la palestra temes aliens al laboratori. "Ahir no s'havia de parlar de les vacunes", ha afirmat.
En el consell de comú d'avui s'ha donat el vistiplau a l'allargament de la concessió del camp de neu d'Ordino Arcalís a Secnoa per un període de 10 anys. La xifra equival al màxim del 20% de prolongació que permet el decret aprovat pel Govern per compensar les pèrdues derivades de la pandèmia de les estacions d'esquí.
En el ple també s'ha informat que la junta de govern ha denegat la sol·licitud d'una embotelladora d'aire per utilitzar els escuts de la parròquia i de la reserva de la biosfera com s reclam publicitari.
tracking