x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Concurs d'idees per reformar la plaça del Poble i entorns

El comú vol afegir-hi espais de repòs i nous enjardinaments
Espot i altres autoritats ballant el Contrapàs.

Espot i altres autoritats ballant el Contrapàs.

Espot i altres autoritats ballant el Contrapàs.

SFGA
Actualitzada 24/11/2022 a les 12:07
El comú d’Andorra la Vella va publicar ahir al BOPA un edicte de convocatòria d’un concurs d’idees per reformar la plaça del Poble i entorns. La proposta de la corporació de la capital té l’objectiu de dinamitzar el flux de vianants entre el carrer Prat de la Creu i l’avinguda Meritxell i revalorar l’espai.

En aquest sentit, el comú preveu afegir-hi zones de repòs, nous enjardinaments i zones que fomentin la interacció social entre els ciutadans. Així, el concurs preveu que la plaça del Poble ofereixi “un relat de continuïtat” amb les connexions amb l’eix comercial, el centre històric i el carrer Prat de la Creu.

Els professionals interessats tenen de termini fins al 30 de gener a les tres de la tarda per presentar les seves propostes al servei de Tràmits del comú, segons estableix l’edicte publicat al BOPA. El plec de bases del concurs es pot descarregar, de manera gratuïta, a la pàgina web del comú d’Andorra la Vella (www.andorralavella.ad).

Les ofertes han de garantir la dinamització de la circulació de vianants i la conversió de l’espai en un lloc de trobada social compatible amb la celebració d’esdeveniments com el ball del Contrapàs de la festa major o el Poblet de Nadal. El concurs estableix premis de 10.000 euros per a la proposta guanyadora i de 8.000 i 5.000 euros per al segon i tercer premi, respectivament.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts