Simulació de la instal·lació artística.COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany organitza una reunió de poble per presentar als ciutadans el projecte Caldes i la construcció de l’aparcament de l’Església. La trobada tindrà lloc dijous 13 d’octubre a les vuit del vespre a la sala Prat del Roure.

La corporació escaldenca va aprovar dijous de la setmana passada, amb el vot en contra del grup de la minoria, l’adjudicació de la reforma i embelliment de la part alta de la parròquia. Els treballs, que tindran un cost de 4,5 milions d’euros, transformaran l’entorn de l’espai Caldes –de la placeta del Madriu al pont d’Engordany– en una instal·lació artística a l’aire lliure. El projecte, L’aigua i la forma, ha estat ideat per l’artista Javier Balmaseda.

D’altra banda, la construcció de l’aparcament de l’Església, també lligada a la revitalització de la part alta de la parròquia, costarà uns 6,4 milions d’euros. Les obres permetran dotar aquesta zona d’Escaldes de més places d’aparcament, que seran soterrades. A la part superior hi haurà una plaça.

tracking