cicle de conferències

Sant Julià durà a terme xerrades sobre l'esport d'elit

La primera de les quatre conferències serà el 18 d’octubre vinent a càrrec de l’alpinista nascuda a Guipúscoa Edurne Pasaban

Anna Majoral durant la presentació de les xerrades.Comú Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria iniciarà el 18 d’octubre vinent un cicle de xerrades relatives a l’esport d’elit. Segons va explicar ahir el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, l’objectiu d’aquest cicle de xerrades és que la parròquia esdevingui “referent” en turisme esportiu i de benestar. En concret, les jornades s’allargaran fins al 17 de novembre, un període durant el qual es duran a terme un total de quatre xerrades.

Més concretament, la primera xerrada serà a càrrec de l’alpinista Edurne Pasaban, nascuda a Tolosa (Guipúscoa). Pasaban va ser la primera dona a aconseguir coronar els catorze vuitmils. La xerrada es titularà Expedición al éxito. Alcalzando objetivos y superando las dificultades. La segona xerrada, prevista per al 24 d’octubre, portarà el títol El viatge de la vida. Llums curtes o llums llargues, a càrrec el professor i consultor Emili Duró. En aquesta ocasió, la conferència se centrarà en aspectes com el lideratge i, en especial, les eines necessàries per portar una bona carrera en l’esport d’alt nivell.

Ja al mes de novembre, Irineu Esteve i Maria González presentaran Convivència familiar i l’esport d’elit, en la qual prendran part els seus pares. Aquesta xerrada es durà a terme el dia 11 de novembre. Per últim, l’excampió olímpic de waterpolo a Atlanta 1996 i plata als Jocs Olímpics de Barcelona 1992 Pedro García Aguado tancarà el cicle el 17 de novembre amb la xerrada Viaje de aprendizaje, en què explicarà la seva vida plena “de llums i ombres”.

La xerrada de García Aguado, patrocinada per Andbank, compta amb la col·laboració del Projecte Vida.

tracking