La parròquia acull una prova amb bicicleta elèctrica

L’esdeveniment engloba el turisme sostenible i la gastronomia

Ciclistes amb bicicletes elèctriques.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Massana acull aquest cap de setmana una prova del circuit Ebike Tour, que engloba el turisme sostenible, la gastronomia, la cultura i el paisatge amb bicicleta elèctrica. La primera jornada es desenvoluparà a les pistes d’esquí de Pal Arinsal, amb punts com la carena del cap de l’Ovella i els corriols de la collada de Montaner. Els participants faran parada per dinar i tancaran el dia amb una festa d’arribada a Arinsal. Diumenge els ciclistes s’endinsaran a les noves rutes per a e-bike, fent un primer ascens a la Font del Mallol, tocant la collada de Beixalís. El traçat descendirà per Ordino, agafant la Ruta del Ferro fins a la plaça de les Fontetes de la Massana, on es farà un vermut de celebració.

“Les bicicletes elèctriques es van obrint camí de manera inexorable al món ciclista. Cada vegada són més els aficionats que es passen a aquesta modalitat o adquireixen una bicicleta elèctrica com una opció més a la convencional i per això la bici elèctrica és un dels eixos del pla cicloturístic de la Massana”, va explicar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, en un comunicat de premsa difós ahir.

L’Ebike Tour Arinsal-la Massana és la novetat d’una sèrie d’esdeveniments amb rutes organitzades que persegueixen l’objectiu de descobrir el territori de la parròquia degustant els millors productes de la zona, gaudint dels paisatges i amb tots els serveis necessaris inclosos: lloguer de bicicletes, servei de mecànica, pàrquing nocturn per a les bicicletes, avituallaments amb productes de proximitat, allotjaments de qualitat i servei de càrrega de bateria en ruta, va informar la corporació massanenca.

tracking