Parròquies

Cicle de xerrades sobre l'esport d'elit a Sant Julià

La primera conferència serà el 18 d'octubre a càrrec de l'alpinista Edurne Pasaban

Presentació en roda de premsa del cicle de xerradesComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria inicia el 18 d'octubre un cicle de xerrades amb l'objectiu que la parròquia esdevingui "referent" en turisme esportiu i de benestar. Les jornades s'allargaran fins al 17 de novembre i comptaran amb quatre xerrades sobre l'esport d'elit.

La primera, a càrrec de l'alpinista Edurne Pasaban i sota el títol 'Expedición al éxito. Alcalzando objetivos y superando las dificultades', serà el 18 d'octubre. La segona xerrada, prevista per al 24 d'octubre, portarà el títol 'El viatge de la vida. Llums curtes o llums llargues', a càrrec el professor i consultor Emili Duró, on parlarà de lideratge i les eines necessàries per portar una bona carrera en l'esport d'alt nivell.

L'11 de novembre Irineu Esteve i Maria González presentaran 'Convivència familiar i l'esport d'elit', en la qual prendran part els seus pares. Per últim, l'excampió olímpic de waterpolo a Atlanta 96, Pedro García Aguado, tancarà el cicle el 17 de novembre amb la xerrada 'Viaje de aprendizaje', on explicarà la seva vida plena "de llums i ombres". La xerrada de García Aguado, patrocinada per Andbank, compta amb la col·laboració del Projecte Vida.

tracking