Tancament de l'aparcament del Parc Central per muntar la Fira

El comú notifica que a partir d'aquest diumenge 2 d'octubre no es permetrà estacionar-hi perquè el muntatge comença dilluns

Aparcament al Parc Central.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'aparcament del Parc Central estarà tancat entre el 3 i el 28 d'octubre per al 43a edició de laFira d’Andorra la Vella, que se celebrarà entre el 21 i el 23 d’octubre, segons informa l'ens comunal de la capital en un comunicat. Per això, s’iniciarà el muntatge de l'envelat a primera hora del proper dilluns 3 d’octubre, per la qual cosa la instal·lació haurà de quedar lliure de cotxes. En aquest sentit, el pròxim diumenge 2 d'octubre a les5 hores no es permetrà l’entrada de nous vehicles pels accessos del carrer Pere d’Urg i de l’avinguda Tarragona.

La corporació indica que un cop fetel desmuntatge de l’envelat, el pàrquing recuperarà les 540 places disponibles a partir del 28 d’octubre, en previsió d’un nou període d’afluència turística amb motiu del Pont de Tots Sants.D’altra banda, entre el 3 i el 29 d’octubre, quedarà inhabilitada provisionalment la minideixalleria situada en aquest aparcament perquè l’accés estarà tancat.

tracking