La recollida de residus porta a porta s'amplia al carrer Terra Vella

El comú hi ha instal·lat una nova minideixalleria i preveu ubicar-ne una de nova a l'aparcament del Cedre la setmana vinent

Recollida de residus porta a portaComú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La recollida de residus porta a porta s'ampliarà el dilluns 3 d'octubre al carrer Terra Vella, segons informa el comú d'Andorra la Vella en nota de premsa. Per facilitar la posada en marxa del sistema, el comú facilitarà un paquet inicial amb bosses de colors per a cada llar. En aquest sentit, els veïns hauran de treure els residus classificats a peu de carrer entre les 21 i les 23 hores. Els residus sòlids urbans es podran treure cada dia; els envasos els dilluns, dimecres i divendres; els dimecres i diumenge el paper i elcartó, i els dimecres el vidre.

Nova minideixalleria

Amb motiu delaimplementaciódel porta a porta, el carrer Terra Vella comptarà amb una novaminideixalleriaper poder reciclar fora dels horarisestablertstot tipusde materials. L'espai substituirà l'actual punt verd. A més, s'hi podran dipositar bateries, petits electrodomèstics, tòners,pintures aerosols, olis vegetals, petits mobles, pneumàtics, piles, bombetes i fluorescents, CD i radiografies.

El punt verd de reciclatge de l'aparcament del Cedre també se substituirà la setmana vinent per una novaminideixalleria, sumant així sisminideixalleries a la capital. Tanmateix, el comú informa que ja està treballant en la implantació de tres instal·lacions addicionals en altres indrets de la parròquia per afavorir el reciclatge.

tracking