Sandra Tudó deixa el càrrec de consellera comunal

Joan Miquel Armengol farà el jurament el 3 d’octubre vinent

Sessió de consell de comú d'Ordino.COMÚ D'ORDINO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de comú d’Ordino va acceptar ahir la renúncia de la consellera Sandra Tudó, que passarà a ser secretària general del comú d’Escaldes. En aquest sentit, Joan Miquel Armengol, de Movem Ordino, farà el jurament com a conseller entrant el 3 d’octubre. Tudó va agrair el treball fet per tot l’equip comunal en aquests set anys i va lamentar no haver participat més activament en les decisions de la majoria.

Un dels punts que va aprovar-se ahir va ser un suplement de crèdit de 150.000 euros a la comissió de manteniment, serveis i circulació, per fer un canvi de finestres als edificis administratius com a mesura d’estalvi energètic. Es tracta d’una de les primeres accions que s’han fet quant a les mesures per aconseguir un estalvi energètic en els edificis públics.

D’altra banda, en la roda de premsa posterior al consell de comú el conseller de la minoria Enric Dolsa va apuntar que el dimarts de la setmana vinent el grup contrari al laboratori de Grifols mantindrà una reunió per planificar accions públiques en contra del projecte, que podrien incloure una recollida de signatures. Dolsa va qualificar el laboratori de “perill per a la salut pública”. Per la seva part, el cònsol major, Josep Àngel Mortés, va afirmar que és “legítim” que tot­hom qui ho vulgui pugui expressar públicament la seva oposició al projecte.

tracking