x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Supermercat E.Leclerc al nou edifici de l'avinguda Rocafort

La cadena francesa s’instal·larà en un local de 1.700 metres quadrats
L'edifici en construcció R15

L'edifici en construcció R15

L'edifici en construcció R15

Actualitzada 23/09/2022 a les 12:04
La cadena d’alimentació francesa E.Leclerc obrirà un nou supermercat de 1.700 metres quadrats en un dels locals comercials de l’edifici R15, situat a l’avinguda Rocafort de Sant Julià de Lòria. L’establiment, segons va saber el Diari de fonts properes al projecte, es convertirà en un dels més moderns de la cadena gal·la, amb un innovador concepte comercial amb els millors preus del mercat, seguint la seva filosofia de defensar el poder adquisitiu del consumidor, i amb una presentació dels productes en què la informació i les noves tecnologies facilitaran una nova experiència de compra al client.

En el nou espai comercial, que es preveu que obri les portes a final d’aquest any, E.Leclerc presentarà una àmplia oferta en alimentació i en producte fresc, tant en lliure servei com en taulell tradicional, carnisseria amb especialitat de la marca de país Carn d’Andorra, xarcuteria, format­geria, plats preparats i rostisseria. També comptarà amb seccions de perfumeria, drogueria i alimentació i complements d’animals.

El projecte R15 ha cridat l’atenció de nombrosos operadors comercials internacionals, segons expliquen fonts properes al mateix. Després d’un procés d’anàlisi i selecció de les diferents ofertes rebudes, E.Leclerc ha estat la seleccionada per ocupar l’espai previst per al supermercat.

Pel que fa a l’operador de restauració, actualment s’està en fase d’estudi de les diferents ofertes presentades. La selecció d’operadors el desenvolupa la consultora SCCE (Sociedad de Centros Comerciales de España), experta en la concepció, promoció, comercialització i gestió de centres comercials.

L’edifici R15 tindrà sis plantes, amb 46 pisos d’entre una i tres habitacions i 50 i 165 metres quadrats. Una de les característiques de l’immoble, segons van explicar fonts de l’empresa constructora, és l’eficiència energètica. Entre altres coses, cal destacar que els pisos estaran equipats amb leds de baix consum i els aparells extractors de les cuines permetran reaprofitar l’aire calent aspirat.
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts